Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! В наявності путівки в МРЦ МВС "Хутір Вільний", "Кремінці", "Миргород" за інформацією звертатися за телефоном +380662848901

22.02.2024

Гуманітарна допомога від ВГО "Віддам громаді крихітку себе"

Україна зараз переживає не легкий час та завдячуючи силам оборони України, підтримки волонтерів, волонтерських організацій, а також єдності нашого народу цей шлях ми пройдемо з вірою та надією на краще для нашої держави.
ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області» за сприянням ВГО «Капелан» отримала гуманітарну допомогу (продукти харчування) від жителів Сошичненської громади Камінь-Каширського району Волинської області, яку організувала волонтерська громадська організація "Віддам громаді крихітку себе" (Сошичненська громада, Волинь). 
Щиро дякуємо жителям Сошичненської громади за допомогу, підтримку та активну громадянську позицію, а також висловлюємо подяку Барану Олегу Олександровичу, Лошику Олександру Адамовичу, Якимцю Костянтину Михайловичу, Пшонюку Івану Володимировичу, Білецькому Віталію Володимировичу та Зінчуку Анатолію Арсентійовичу. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею!

(с) 2024

Запис до лікаря