Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! В наявності путівки в МРЦ МВС "Хутір Вільний", "Кремінці", "Миргород" за інформацією звертатися за телефоном +380662848901

08.08.2022

Проводиться щеплення бустерною дозою вакцини проти СOVID-19

В лікарні (з поліклінікою) ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області» отримано  вакцину Comirnaty від Pfizer-BioNTech для проведення вакцинації бустерної дози. Бустерна доза вакцини проти COVID-19 для усіх  вакцинованих віком від 18 років, вводиться через 6 місяців після завершення повного курсу вакцинації. Бустерна доза за дослідженнями провідних спеціалістів світу сприяє посиленню імунітету від коронавірусної хвороби, що з часом поступово знижується від проведеного основного курсу імунізації. Саме бустерна доза здатна підвищити стійкість організму до  різних штамів коронавірусів циркулюючих в Українї.  Після введення бустерної дози можно отримати новий COVID-сертифікат, який буде діяти 270 діб з дати введення.
В Україні ситуація з поширення коронавірусної хвороби починає поступово погіршуватись. Щотижня МОЗ України фіксує до 1000 інфікованих і майже стільки ж госпіталізованих.  Попереду осінньо-зимовий період – час, коли «розгулюються» вірусні хвороби. За прогнозами  Українського центру охорони здоров’я, нова хвиля ковіду передбачатиме десятки тисяч хворих на добу. Тому  для збереження свого життя та здоров’я від коронавірусної хвороби залишається проведення основного курсу вакцинації та  щеплення бустерною дозою. 

Всі бажаючі, які хочуть отримати бустерну дозу, можуть звертатися до свого дільничного лікаря ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області»

Телефон реєстратури поліклініки :+380505394699

(с) 2024

Запис до лікаря