Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! В наявності путівки в МРЦ МВС "Хутір Вільний", "Кремінці", "Миргород" за інформацією звертатися за телефоном +380662848901

26.05.2023

Навчання медичних працівників щодо дотримання вимог профілактики інфекцій

Відділ інфекційного контролю провів навчання для працівників ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області» з питань гігієни рук у ролі впровадження профілактики інфекцій та інфекційного контролю, респіраторну гігієну і етикет кашлю та поводження з медичними відходами.
Відповідно проведено оцінювання знань медичних працівників задля визначення подальших удосконалень навчань та можливих факторів впливу на розуміння та застосування чинних вимог з метою попередження інфікування під час надання медичної допомоги та догляду за пацієнтом.  
Також проведено навчання та підготовку працівників стаціонарного відділення щодо виконання вимог затверджених керівництвом стандартних операційних процедур під час виконання ними професійних обов’язків.
Відношення до вимог інфекційного контролю дозволить підвищити ступінь дотримання встановлених правил і знизити ризик виникнення інфекційних хвороб, пов’язаними з наданням медичної допомоги як серед пацієнтів, так і серед медичного персоналу.
 

(с) 2024

Запис до лікаря