Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! В наявності путівки в МРЦ МВС "Хутір Вільний", "Кремінці", "Миргород" за інформацією звертатися за телефоном +380662848901

13.12.2022

Придбано багатофункціональну отоларингологічну установку

Керівництво ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області» за сприяння Департаменту охорони здоров’я та реабілітації МВС України і в умовах війни проводить планомірну роботу по покращенню лікувально-діагностичної бази лікарні (з поліклінікою), що дає можливість надавати медичну допомогу пацієнтам на сучасному рівні.

Для покращення роботи  отоларингологічного кабінету поліклініки придбано багатофункціональну отоларингологічну установку ОЛК-1, або ЛОР-комбайн. Ця сучасна  автоматизована установка дозволяє проводити діагностику захворювань горла, носа та вуха на сучасному рівні.

В комплекс входить розпилювачі лікарських засобів, ультрафіолетовий стерилізатор інструментів, аспіратор, відеосистема з комп’ютером, яка дозволяє отримувати кольорові зображення високої якості та швидко провести діагностику, а також проконтролювати результат лікування. Стало можливим провести діагностику захворювань носа та додаткових пазух, визначити стан та ступінь аденоїдних вегетацій у дорослих та дітей, здійснити огляд гортані і нижніх відділів глотки.

ЛОР-комбайн дає можливість максимально зручно та без болю проводити видалення сірчаного корка, аспірацію носових ходів та додаткових пазух носа, введення ліків в лор-органи, промивання мигдаликів.

Завдяки ЛОР-комбайну діагностичні та лікувальні маніпуляції проводяться в температурних умовах наближених до температури тіла пацієнта, що не викликає неприємних відчуттів. Пацієнт перебуває у зручному кріслі, яке лікар може розташувати в найбільш зручному положенні для проведення маніпуляцій.

Введення ліків проводиться за допомогою розпилювача в режимі підігріву як лікарських засобів, так і інструментарію і з максимальною доступністю до уражених ділянок органу.

Виконання туалету носа та зовнішнього вуха і барабанної перетинки проводиться вакуум відсмоктувачем безболісно і більш якісно.

(с) 2024

Запис до лікаря