Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! В наявності путівки в МРЦ МВС "Хутір Вільний", "Кремінці", "Миргород" за інформацією звертатися за телефоном +380662848901

29.04.2020

Перший пацієнт вже видужав в лікарні (з поліклінікою) ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області»

Сьогодні весь світ бореться з новим викликом – пандемією нового коронавірусу COVID-19, яка охопила всі континенти і країни, в тому числі нашу Україну. Працівники охорони здоров’я роблять все можливе й неможливе, рятуючи людей від цієї хвороби, інколи ризикуючи своїм життям і здоров’ям. Медичні працівники лікарні (з поліклінікою) ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області» активно проводять роботу по наданню медичної допомоги хворим на COVID-19 з числа поліцейських, військовослужбовців, співробітників та членів їх сімей.   З початку епідемії серед осіб, які мають право на медичне обслуговування в ТМО по Кіровоградській області захворіло 7 осіб (підтверджених ПЛР-тестуванням), яким на даний час надається амбулаторна та стаціонарна медична допомога.

На сьогодні в ТМО вилікували першого хворого на COVID-19, це 23-річний співробітник ГУНП в області. Повторне 2-кратне ПЛР-тестування підтвердило, що у пацієнта відсутні ознаки короновірусної інфекції. Сьогодні поліцейський приступив до виконання своїх службових обов’язків. Начальник ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області»  Олександр Нестройний наголосив, що завдяки злагодженим діям медичних працівників всіх структурних підрозділів установи вдалося досягнути певних позитивних результатів.

Робота по наданню медичної допомоги хворим з підозрою на COVID-19 продовжується. Станом на 29.04.2020 проведено лабораторну діагностику: тестування швидкими тестами – 198 досліджень, методом ПЛР-тестування – 64.

Співробітники, які мають ознаки захворювання, погіршення стану здоров’я (кашель, підвищена температура, слабкість,  утруднене дихання, головна біль)  повинні звертатися до дільничного  лікаря-терапевта лікарні (з поліклінікою) ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області» щодо консультації з приводу COVID-19.

                                        Центр превентивної медицини ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області»

(с) 2024

Запис до лікаря