Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! В наявності путівки в МРЦ МВС "Хутір Вільний", "Кремінці", "Миргород" за інформацією звертатися за телефоном +380662848901

08.11.2019

Продовжуємо співпрацю з “Лікарняна каса”

Обласна благодійна членська організація “Лікарняна каса” (далі – „ЛК”) – це неприбуткова благодійна організація, створена на основі єдності інтересів громадян для захисту і спільної реалізації своїх законних прав у сфері охорони здоров’я шляхом поліпшення медичного забезпечення або послуг медичного характеру співробітникам системи МВС та членам їх сімей. Мета ”ЛК” це надання медичної допомоги при стаціонарному лікуванні хворих, їх обстеження. Членство в ЛК добровільне. При членстві одного із батьків послугами „ЛК” мають право користуватися діти до 18 років.

На даний час „ЛК” нараховує до 1000 активних  користувачів. Середня вартість отриманої компенсації за 2019 рік близько 1300 грн.

Особи, що бажають вступити до ОБЧО ”ЛК” подають заяву на ім’я голови правління або адміністративно-виконавчий орган ”ЛК” та сплачують вступний внесок в розмірі шестимісячного поточного внеску, який залежить від обраної медичної програми. Вступний внесок становить  мінімум 150 грн. та максимум 600 грн. На розгляд даються дві медичні програми:

1) Денний стаціонар.

2) Розширена програма постійного та денного стаціонару, оперативне лікування, діагностика.

Члени „ЛК” щомісячно сплачують внески в розмірі  від 50 грн. та вище  в залежності від обраної медичної програми. Для працюючих членів „ЛК” внески утримуються із заробітної плати та перераховуються на розрахунковий рахунок, а для категорії членів „ЛК” непрацюючих громадян та пенсіонерів внески можна перерахувати через Ощадбанк або сплачувати готівкою в касу „ЛК”.

Медикаментозну допомогу члени „ЛК”  можуть отримувати  незалежно від кількості випадків лікування  в межах трикратного розміру по внескам до 2007 року включно. З 2008 року по 2013 рік в розмірі двократного  внеску, а  з 2014 рік по даний час в розмірі однократного розміру виплачених внесків, а саме: 1) отримання послуг діагностичного відділення. 2) проведення аналізів. 3) отримання повноцінного лікування призначене лікарем в  умовах денного та постійного стаціонару. 4) використання медичної діагностичної апаратури. 5) за необхідністю стац.лікування в інших лікарнях області та України отримання медикаментозної допомоги. Ліки видаються  згідно призначення лікаря. При придбанні ліків за свій рахунок повернення їх вартості при правильному оформленні фінансових документів.

(с) 2024

Запис до лікаря