Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! В наявності путівки в МРЦ МВС "Хутір Вільний", "Кремінці", "Миргород" за інформацією звертатися за телефоном +380662848901

18.10.2019

Вакцинацію проти грипу розпочато

Центр превентивної медицини  ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області» повідомляє, що розпочато проведення щеплень проти грипу  в лікарні (з поліклінікою), за адресою вул. Волкова,3.

Вакцина  ВАКСІГРИП ТЕТРА (Франція), (вартість однієї дози складає – 306 грн.), закуплена за рахунок коштів Обласної благодійної членської організації «Лікарняна каса». Вакцина містить в собі інактивовані штами вірусів, які будуть циркулювати в епідсезоні 2019-2020 років в Україні.

Вакцинація є надійним методом профілактики грипу та попередження важких ускладнень хвороби. Одне щеплення захищає впродовж усього сезону грипу від найбільш розповсюджених і небезпечних штамів. Щеплення проти грипу вкладникам «Лікарняна каса» та членами їх сімей проводитиметься за рахунок їх внесків. Інші бажаючі можуть вступити до ОБЧО “Лікарняна каса” для  проведення вакцинації та покращення якості медичної допомоги. Для отримання профілактичних щеплень можете звертатися до дільничного лікаря лікарні (з поліклінікою) ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області». Довідка за телефоном реєстратури 55-70-66.

(с) 2024

Запис до лікаря