Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! В наявності путівки в МРЦ МВС "Хутір Вільний", "Кремінці", "Миргород" за інформацією звертатися за телефоном +380662848901

09.07.2019

УВАГА! ОПИТУВАННЯ

На виконання антикорупційної програми ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області» на 2019 рік та відповідно до Положення про систему контролю якості надання медичної допомоги в ТМО та критерії оцінки якості надання медичної допомоги, проводиться анонімне опитування громадян-пацієнтів та працівників ТМО,   метою якого є оцінка неупередженості лікарів під час здійснення медичного обслуговування, розроблення відповідних рекомендацій для зміцнення довіри громадян до ТМО та удосконалення діяльності установи.

 Анонімне опитування громадян-відвідувачів та медичного персоналу буде проводитись з 12.07.2019 по 25 .07. 2019 року включно.

Протягом зазначеного терміну громадян – відвідувачі та медичний персонал які виявили бажання прийняти участь у анонімному опитувані, заповнюють опитувальну Анкету, бланк якої можливо отримати у реєстратурі або на постах медичної сестри стаціонару.

Заповнену опитувальну Анкету потрібно кинути у спеціальну скриньку, яка розміщена в Реєстратурі на першому поверсі ТМО або залишити за місцем її заповнення.

Дякуємо за Вашу участь у цьому опитуванні!

 Климишина Н.Р., уповноважений з антикорупційної діяльності , тел.55-70-55

(с) 2024

Запис до лікаря