Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! В наявності путівки в МРЦ МВС "Хутір Вільний", "Кремінці", "Миргород" за інформацією звертатися за телефоном +380662848901

18.04.2024

Представники ТМО взяли участь у засіданні круглого столу

17 квітня 2024 року на базі Донецького державного університету внутрішніх справ відбулося засідання круглого столу «Взаємодія державних органів та громадськості у сфері протидії кримінальним правопорушенням у центральних регіонах України».

Однією із платформ для обговорення була секція «Травми війни: їх подолання та реабілітація». З доповіддю на тему «Реабілітація травм війни військовослужбовців на базі Державної установи «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Кіровоградській області» (далі - ТМО) виступила практичний психолог реабілітаційного відділення. Присутніх було ознайомлено із організацією реабілітаційного процесу в установі та охарактеризовано напрямки роботи, з якими працюють спеціалісти ТМО.

Зазначено, що починаючи з 24 лютого 2022 року і до тепер близько 600 співробітників Національної поліції України та військовослужбовців Національної гвардії України пройшли відновно-реабілітаційне лікування в ТМО.

(с) 2024

Запис до лікаря