Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! В наявності путівки в МРЦ МВС "Хутір Вільний", "Кремінці", "Миргород" за інформацією звертатися за телефоном +380662848901

19.12.2022

Реабілітація захисників України

Під час військової агресії російської федерації проти України одним із основних напрямків роботи в закладах охорони здоров’я є організація реабілітації військовослужбовців, які постраждали під час воєнних дій. Для повного відновлення фізичного та психологічного стану постраждалого потрібен час, тому реабілітація – це довгостроковий процес, який починається в лікарні одразу, ще під час лікування в активній фазі і продовжується не один місяць.

В нашому закладі сформована мультидисциплінарна реабілітаційна команда фахівців, які здійснюють комплекс заходів на відновлення фізичних, когнітивних, психосоціальних функцій постраждалих захисників України з числа прикріпленого контингенту та військовослужбовців ЗСУ.  Наші спеціалісти пройшли навчання з фізичної та реабілітаційної медицини, практичні психологи та лікарі-психіатри щотижня проходять навчальні тренінги з метою поглибленого вивчення психіатричної та психологічної допомоги. Для проведення фізичної реабілітації в лікарні (з поліклінікою) обладнаний кабінет лікувальної фізкультури; впроваджені нові методики фізіотерапевтичного лікування; забезпечені умови надання теплових процедур за допомогою озокеритових аплікацій. Під наглядом спеціалістів пацієнти, в період стаціонарного лікування, а також амбулаторних умов отримують весь комплекс реабілітаційних заходів відповідно індивідуальних планів.

(с) 2024

Запис до лікаря