Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! В наявності путівки в МРЦ МВС "Хутір Вільний", "Кремінці", "Миргород" за інформацією звертатися за телефоном +380662848901

24.01.2022

Вакцинацію бустерною дозою розпочато 21 січня 2022 року в лікарні (з поліклінікою) ДУ «ТМО Міністерства внутрішніх справ України по Кіровоградській області»

 Сьогодні 21 січня 2022 року в лікарні (з поліклінікою) ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області» розпочата вакцинація  бустерною дозою м-РНК-вакциною Comirnaty від Pfizer-BioNTech.

        Для бустерної дози перевага надається м-РНК вакцинам Moderna или Pfizer. Всім хто вакцинований вакциною CoronoVac від  Sinovac Biotech рекомендовано водити вакцину Comirnaty від Pfizer-BioNTech.   Бустерна доза вакцини проти COVID-19 для усіх  вакцинованих віком від 18 років, вводиться через 6 місяців після завершення повного курсу вакцинації. Бустерна доза за дослідженнями провідних спеціалістів світу сприяє посиленню імунітету від коронавірусної хвороби, що з часом поступово знижується від проведеного основного курсу імунізації. Саме бустерна доза здатна підвищити стійкість організму до циркулюючого Україною штаму «Дельта» та нового штаму «Омікрон».  Після введення бустерної дози можливо отримати новий COVID-сертифікат, який буде діяти 270 діб з дати введення.

   В Україні ситуація з поширення коронавірусної хвороби починає поступово напружуватись, про що свідчить перехід багатьох областей до «помаранчевої» зони епіднебезпеки. На сьогодення по Україні було виявлено більше 20 тисяч випадків COVID-19.

   Тому  для збереження свого життя та здоров’я від коронавірусної хвороби залишається проведення основного курсу вакцинації та  щеплення бустерною дозою.

      Всі бажаючі які хочуть отримати бустерну дозу, можуть звертатися до свого  дільничного лікаря ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області».

Телефон реєстратури поліклініки :+380505394699

(с) 2024

Запис до лікаря