Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! В наявності путівки в МРЦ МВС "Хутір Вільний", "Кремінці", "Миргород" за інформацією звертатися за телефоном +380662848901

16.03.2018

Грамотою МВС України відзначено працівника ТМО

В ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області» працюють 37 лікарів-фахівців своєї справи, серед них Кравцова  Галина Аврамівна, яка  працює у відомчій медицині  понад 30 років. Свого часу опікувалась здоров’ям пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ, а з 1995 року обслуговує учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. З 2016 року до терапевтичної дільниці прикріпили працівників патрульної поліції, БПСПОП «Святослав» та інших підрозділів.

Лікар Кравцова Г.А. сумлінно ставиться до виконання своїх професійних обов’язків, багато часу приділяє  профілактичному напряму в своїй роботі, тому рівень загальної захворюваності працівників поліції на її терапевтичній дільниці  на 23% нижчі в порівнянні з показниками інших дільниць, а  рівень захворюваності з тимчасовою втратою працездатності  – на 22%  нижчий середнього показника.

Праця медичних працівників відомства не залишається поза увагою керівництва вищого рівня. Так, в березні 2018 року за підсумками роботи Кравцову Г.А. відзначено Грамотою Міністерства внутрішніх справ України.

(с) 2024

Запис до лікаря